Stambeno poslovni objekat Novi Grad Sarajevo

Poslovni prostori, Dobroševići

399.000,00 KM

Detaljni opis nekretnine

Professionals Real Estate prodaje stambeno poslovni objekat u Dobroševićima pored autoputa, općina Novi Grad.

Predmetna nekretnina je izgrađena na potpuno ravnoj parceli površine 1362 m2. Sastoji se od tri etaže, prizemlje + dva sprata. Na prizemlju se nalazi poslovni prostor sa kancelarijom i mokrim čvorom, te veća garaža.

Na prvom i drugom sprat raspored prostorija je identičan. Sastoje se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, veće spavaće sobe sa kupatilom i lođom, dvije spavaće sobe (po 14 m2), kupatila i prostrane terase.

Ukupna korisna površina objekta je cca 470 m2.

Izgradnja objekta je započeta 2006. godine kada su i završeni grubi radovi. Prije par godina je postavljena kompletna vanjska stolarija, urađene su elektro i vodoinstalacije, podovi na prizemlju i prvom spratu.

Predmetna nekretnina se nalazi na 6 km udaljenosti od stupske petlje, a pristupni put koji vodi do parcele je pogodan za sve vrste vozila.

## Objekat nije legalizovan, ne posjeduje građevinsku niti urbanističku dozvolu!!!

Cijena: 399.000 KM

Za sve dodatne informacije kao i zakazivanje termina za razgledavanje predmetne nekretnine, pozovite sljedeće brojeve telefona:

+387 (62) 396 944

+387 (62) 245 363

+387 (61) 733 004

http://www.profnekretnine.ba

e-mail: info@profnekretnine.ba

https://www.facebook.com/ProfessionalsRealEstate

*Professionals agencija za nekretnine je upisana u registar posrednika kod Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 9/2022.

*Naši uposlenici su certificirani i stručno osposobljeni.

Nekretnina posjeduje

  • Blindirana vrata
  • Balkon
  • Garaža
  • Alarm