Stan sa baštom i garažom Ilidža Sarajevo

Stanovi, Aerodromsko naselje

900,00 KM

Detaljni opis nekretnine

Professionals real estate iznajmljuje izuzetno lijep stan u sklopu kuće, ulica Davorina Popovića, općina Ilidža - Sarajevo.

Predmetni stan se nalazi u prizemlju kuće, a sastoji se od sljedećih prostorija: ul. hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dvije spavaće sobe i kupatilo, ukupne površine 72 m2.

Stan je nedavno kompletno renoviran i opremljen kvalitetnim namještajem. Ispred stana se nalazi veliko ograđeno dvorište koje budući zakupci mogu koristiti, te garaža koja je vrlo komotna.

Posjeduje sve potrebne el. uređaje (el. šporet, mašinu za veš, mašinu za suđe, mikrovalnu, frižider, TV itd.), PVC stolariju, laminate na podovima...

Stan također krasi prelijepa dispozicija prostorija, maximalna osvijetljenost i prozračnost, zavidan komoditet, lijep pristup, izgled i mnoštvo drugih pojedinosti.

Grijanje je centralno (plin).

Lokacija na kojoj se nalazi predmetna nekretnina je jako mirna i izdvojena od svakodnevne gradske gužve i buke.

Na udaljenosti od nekoliko minuta laganog hoda se nalaze svi neophodni sadržaji (centri i institucije) potrebni za svakodnevni život čovjeka.

Cijena mjesečnog zakupa za stan je 900,00 KM + režijski troškovi.

Uslovi za iznajmljivanje: jedna kirija + depozit u visini kirije!

Za sve ostale informacije kao i zakazivanje termina za razgledavanje predmetne kuće, pozovite sljedeće brojeve telefona:

+387 (61) 733 004

+387 (62) 245 363

+387 (62) 396 944

*Professionals agencija za nekretnine je upisana u registar posrednika kod Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 9/2022.

*Naši uposlenici su certificirani i stručno osposobljeni.

Nekretnina posjeduje

  • Namješten
  • PVC Stolarija
  • Kuhinja
  • Plinsko etažno grijanje
  • Laminat
  • Garaža

Lokacija



Slične nekretnine